Läs mer om Kraftloppet och se de bästa bilderna:
Förbered er inför Kraftloppet genom att delta i Sara Hälsokällas löpträningar.
Finspångs lokala leverantör av uteträning.

Vi har både teknikträning och långdistansträning på schemat, och ni kan även ha en egen träning med laget.
www.sarashk.se

Senaste nytt

Resultaten ligger nu under Resultat och respektive klass. Totaltider och individuella sträcktider. 

Läs om Kraftloppet och se bilder på Spring-löpning för allas hemsida.

Kraftloppet närmar sig med stormsteg. Här kan ni läsa en artikel om en kille som väljer Kraftloppet före Vasastafetten. Läs här...


Välkommen till Kraftloppet

Årets upplaga 2015 kommer att äga rum lördagen den 29 augusti.

Med sina 16 år är Kraftloppet ett av Sveriges mer etablerade och omtyckta stafettlopp. Det senaste året hade vi över 700 löpare.

Även 2015 kommer vi helt satsa på stafetterna vilket innebär att båda de individuella loppen, Ultramarathon och Marathon, utgår. Vår långa stafett, Kraftloppet, är 72 km och det fjärde längsta stafettloppet i Sverige. Långa stafetten har 8-10 löpare i varje lag på sammanlagt tio sträckor, sträckorna är mellan 4.3 och 12.0 km långa och sträcker sig genom ett naturskönt och historiskt landskap.

Ni kan även välja att springa i vår korta stafett, Korta Kraftloppet, som är 16.4 km. Korta stafetten är för 5 löpare på sammanlagt fem sträckor. Sträckorna är mellan 2.0 till 5.0 km långa och går på långa stafettens första, andra och tionde sträcka.

Nytt för i år är en ungdomsklass i den korta stafetten, Korta Kraftloppet Ungdom, där alla deltagare ska vara högst 16 år, födda 1998 eller senare. För alla stafetterna kan man tävla i en av klasserna Dam, Herr eller Mixed.

Vi kommer i år också arrangera Lilla Kraftloppet, en individuell tävling för barn upp till 12 år, födda 2002 eller senare. Detta kommer ske inne på Arena Grosvad med dess vackra och rymliga område.

Start och mål blir på Arena Grosvad liksom även växlingarna 2-3, 8-9 och 9-10.

Varmt välkomna till Finspång!

Huvudsponsorer