Läs mer om Kraftloppet och se de bästa bilderna:
Förbered er inför Kraftloppet genom att delta i Sara Hälsokällas löpträningar.
Finspångs lokala leverantör av uteträning.

Vi har både teknikträning och långdistansträning på schemat, och ni kan även ha en egen träning med laget.
www.sarashk.se

Senaste nytt


Vill du cykla Kraftloppsbanan söndag 28 augusti klicka här

Kraftloppet nu på lördag. Anmäl laget nu!

Specialdesignat pris till bästa kvinna respektive man av Smyckes-Smedjan af Hravn.

Korta Kraftloppet - Ungdomslag födda 2000 och senare kommer få badbiljetter till Medley, vi tar inte ut extra avgift för sen anmälan för dessa lag.

Lilla Kraftloppet för barn upp till 12 år blir av.

Vi jobbar vidare med utlottade priser och räknar med ett totalt vinstvärde på nästan 20.000 kr. Bl.a. en cykel värd 5.500 kr skänkt av Stig´s Cykel samt att lag ”DG PM the place to be” vann biljetter för hela laget till Sommarrocken på Joan´s 26-27 augusti.  

Välkommen till Kraftloppet

Kraftloppet 2016 kommer att äga rum lördagen den 27 augusti.

Med sina 17 år är Kraftloppet ett av Sveriges mer etablerade och omtyckta stafettlopp. Det senaste året hade vi nästan 700 löpare. Även 2016 kommer vi satsa helt på stafetterna och bansträckningen blir densamma som förra året.

Vår långa stafett Kraftloppet är 72 km och det fjärde längsta stafettloppet i Sverige. Långa stafetten har 8-10 löpare i varje lag på sammanlagt tio sträckor. Sträckorna är mellan 4.1 och 12.3 km långa och sträcker sig genom ett naturskönt och historiskt landskap. De tre tävlingsklasserna i Långa stafetten är Dam, Herr och Mixed. I Mixed ska det vara minst tre olika kvinnor som deltar.

Ni kan även välja att springa i vår korta stafett, Korta Kraftloppet, som är 18 km. Korta stafetten är för 5 löpare på sammanlagt fem sträckor. Sträckorna är mellan 3.0 till 4.8 km långa och går på Långa stafettens första, andra och tionde sträcka. Här finns det bara en tävlingsklass.

Start och mål blir på Arena Grosvad vid målet för friidrotts-banorna med dess vackra och rymliga område på idrottsplatsen. Även växlingarna mellan sträckorna 2-3, 8-9 och 9-10 sker som förra året på samma ställe.

Vi kommer även 2016 ha ett antal utlottade priser till löparna i samma omfattning som 2015.

Varmt välkomna till Finspång!

Huvudsponsorer