Läs mer om Kraftloppet och se de bästa bilderna:
Förbered er inför Kraftloppet genom att delta i Sara Hälsokällas löpträningar.
Finspångs lokala leverantör av uteträning.

Vi har både teknikträning och långdistansträning på schemat, och ni kan även ha en egen träning med laget.
www.sarashk.se

Senaste nytt

Resultaten i de långa stafetterna för kraftloppet ligger nu uppe på hemsidan under Resultat.

Resultaten för de korta stafetterna hittar du här.

Vinnare av de priser som lottades ut kan hittas här.

Utlottade priser ej uthämtade, kontrollera om du vann på ditt startnummer här.

Välkommen till Kraftloppet

Årets upplaga 2015 kommer att äga rum lördagen den 29 augusti.

Med sina 16 år är Kraftloppet ett av Sveriges mer etablerade och omtyckta stafettlopp. Det senaste året hade vi över 700 löpare. Även 2015 kommer vi satsa helt på stafetterna vilket innebär att de båda individuella loppen Ultramarathon och Marathon utgår.

Vår långa stafett Kraftloppet är 72 km och det fjärde längsta stafettloppet i Sverige. Långa stafetten har 8-10 löpare i varje lag på sammanlagt tio sträckor. Sträckorna är i år mellan 4.1 och 12.3 km långa och sträcker sig genom ett naturskönt och historiskt landskap. De tre tävlingsklasserna i Långa stafetten är Dam, Herr och Mixed. I Mixed ska det vara minst tre olika kvinnor som deltar.

Ni kan även välja att springa i vår korta stafett, Korta Kraftloppet, som i år är 18 km. Korta stafetten är för 5 löpare på sammanlagt fem sträckor. Sträckorna är mellan 3.0 till 4.8 km långa och går på Långa stafettens första, andra och tionde sträcka. Här finns det i år bara en tävlingsklass.

Vi har i år gjort om flera sträckor jämfört med förra året. Detta främst för att öka säkerheten för löparna vid vägövergångar men också för att få ett bättre flöde på och runt Grosvad.

Start och mål blir på Arena Grosvad med dess vackra och rymliga område. Även växlingarna 2-3, 8-9 och 9-10 blir som tidigare på Grosvad men alla dessa växlingar blir på samma ställe vid målet för friidrottsbanorna.

Varmt välkomna till Finspång!

Huvudsponsorer